Frakt

När ni handlar på Entreprenaddack.com har ni alltid möjligheten att få era däck transporterade direkt till er, smidigt och enkelt oavsett var i landet ni finns! Entreprenaddack.com samarbetar med Schenker, DSV och DHL. Vi väljer alltid den speditör som snabbast kan leverera däcken till er ort.

Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar. Normalt så skickas varorna samma dag som ordern kommer in och leveras nästkommande vardag.  Vi gör allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden så att ni får hem era däck så fort som möjligt.

Tack vare bra avtal med våra transportpartners blir det ofta billigare att skicka däcken direkt till er än att ni hämtar dem själva hos oss. För att underlätta för er som kund har vi tagit fram ett enhetspris för transport av däck inom Sverige. Oavsett var i landet ni finns och hur många däck ni beställer betalar du aldrig mer än priset nedan.

  • 1-3 däck 495 SEK + moms om varuvärdet understiger 20.000kr exkl. moms & miljöavgifter. Över 20.000 kr skickas fraktfritt.
  • 4 eller fler däck skickas fraktfritt om varuvärdet överstiger 20.000kr exkl. moms & miljöavgifter.

                                                  

   Lastning av däck på morgonen för leverans hos kund på eftermiddagen redan samma dag.                 Kund hämtar snödäck på hämtlagret för vidare transport till Norge.    Stora och små däck lastas på Schenkers direktbil för vidare leverans till däckverkstad.

 

                              

Produkter
Övrigt